Un incident șocant a avut loc la o școală din Napoli, Italia. Unul din pereții interiori s-a prăbușit chiar în timpul orelor, trezind panică printre elevi. Profesoara, care era însărcinată, a suferit cel mai mult, dar nu a fost grav afectată. Câțiva dintre copiii aflați în fața clasei au fost și ei accidentați.

Profesoara era gravidă în luna a patra și, în urma incidentului, a suferit lovituri la nivelul capului și umerilor. Paramedicii chemați prin intermediul serviciului de urgență au sosit la fața locului pentru a oferi tratament de prim ajutor celor afectați.

Potrivit site-ului quotidiano.net, copiii au refuzat să fie transportați la spital, iar profesoara, după ce s-a asigurat că elevii ei sunt bine, s-a îndreptat către un cabinet ginecologic pentru a afla dacă sarcina ei a fost afectată de incident.

Peretele prăbușit era făcut din beton armat. Elevii au spus că în momentul incidentului s-a auzit un zgomot puternic, iar praful s-a ridicat imediat în toată încăperea, relatează Meadiafax.