Actualul președinte al Partidului Mișcarea Populară din România, partid fondat la inițiativa lui Traian Băsescu, a fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, precizează motivele pentru care a răspuns invitației lui Donald Trump.

Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre.”, scrie Eugen Tomac.

De asemenea, președintele Partidului Mișcarea Populară ( PMP ) menționează că l-a invitat pe Donald Trump să viziteze România.

Întâlnirea cu Președintele Donald Trump și Melania Trump a fost un moment unic și i-am adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră!”, a scris Eugen Tomac.

De asemenea, președintele PMP precizează că a vorbit despre România și altor oficialități americane, cu specificația că Europa ar trebui să urmeze modelul SUA.

Am discutat cu mulți politicieni si oficiali americani și tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american.”, a spus Eugen Tomac.

Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou.”, și-a încheiat Eugen Tomac postarea pe Facebook.

Precizîm că Partidul Mișcarea Populară din România se află în parteneriat cu Partidul Republican al lui Donald Trump.