Aproape 300 de vehicule au fost distruse într-un incendiu uriaș care a izbucnit sâmbătă în parcarea amenajată pentru un show aviatic în Bengaluru, India. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendi, scrie NDTV. 

Incidentul s-a produs în apropierea unei baze aeriene unde are loc cel mai mare show aviatic din India, AeroIndia. Un oficial a declarat că focul s-a răspândit rapid din cauza ierbii uscate și vântului puternic. Sute de vehicule, inclusiv biciclete și mașini, care erau parcate acolo, au fost cuprinse de flăcări.

 Focul masiv a provocat panică printre localnici și vizitatori în a patra zi a Aero India. Spectacolul aerian a fost suspendat din cauza fumului gros care s-a ridicat din parcare. Autoritățile cred că incendiu ar fi putut izbucni din cauza unei țigări aprinse, aruncate pe iarba uscată, în câmp deschis. 

Autoritățile cred că incendiu ar fi putut izbucni din cauza unei țigări aprinse, aruncate pe iarba uscată, în câmp deschis. 

Este al doilea incident major care se produce la showul Aero India de anul acesta. Marți, două aeronave din echipa aerobatică a lui IAF, s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit, cauzând decesul unui pilot și rănirea a două persoane. Mii de vizitatori sunt așteptați să participe la evenimentul bienal de cinci zile care a început miercuri și se va încheia mâine.