În timpul petrecerii, bărbatul din Venezuela a ținut un discurs în fața invitaților pe care i-a încurajat să filmeze momentul "special". După câteva clipe, el i-a luat telefonul iubitei lui, Daliana Meleán, și a început să citească în fața mulțimii mesajele pe care femeia le avea în telefon.

Bărbatul a dezvăluit că îl înșela cu cel mai bun prieten al lui, Alberto Sobalvarro, un economist și congresman venezuelan, potrivit Daily Mail.

„Astăzi am aflat ceva ce deja bănuiam în inima și mintea mea. Alberto, te cunosc de mai bine de 20 de ani. Îmi este mai mult decât un prieten, îmi ești frate! Dar să îi faci avansuri iubitei mele este comportamentul unui laș!”, a spus bărbatul înșelat al cărui nume nu a fost făcut public.

Venezuelanul a continuat să-i acuze pe cei doi, făcând publice detaliile relației celor doi. „Daliana caută un apartament de 40.000 de dolari, iar eu o întreb de unde o să facă rost de bani. Știu de unde face rost de bani, de unde primește apartamentul de 40.000 de dolari. Tu i-l vei dărui”, a spus omul în fața invitaților șocați care s-au temut ca lucrurile să nu escaladeze într-un scandal.

Dar bărbatul a rămas calm pe tot parcursul discursului. Când Daliana încearcă să îi smulgă telefonul din mână pentru a-l face să se oprească, bărbatul îi aruncă mobilul în piscină. Una dintre invitate se apropie de cei doi și o trage deoparte pe femeie.

„Vreau să îți mulțumesc, Alberto, din toată inima, pentru prietenia sinceră și profundă pe care mi-ai arătat-o în acești 20 de ani. Și, desigur, îți mulțumesc și ție, Daliana, pentru acești doi ani pe care i-ai împărtășit în mod ipocrit cu mine”. mai spune bărbatul care își închei discursul cu fraza „Alberto și Daliana au o aventură”. 

Imaginile de la petrecere au ajuns pe rețelele de socializare și au fost preluate și de presa din America Latină.