O firmă de pompe funebre din Italia s-a făcut remarcată de Black Friday într-un mod mai puțin obișnuit. Pentru a marca o serie de reduceri impresionante la sicrie, compania a lansat un slogan inedit: "Cumperi azi și mori când vrei".

Cea mai mare reducere făcută de compania Cologno Monzese, din Milano, pentru „pachetul elegant” este de 20%: de la 2499 de euro, la 1999 de euro.

Acest pachet include și incinerarea și poate fi cumpărat în avans, fără a fi necesar ca persoana care îl cumpără să moară pe 23 noiembrie, ziua de Black Friday în Italia, potrivit site-ului agi.it, citat de libertatea.ro

Având cele de mai sus în vedere, reprezentanții firmei de pompe funebre s-au gândit să lanseze următorul slogan: „Cumperi azi și mori când vrei”. 

 Întrebați de jurnaliștii italieni de ce au lansat acest slogan, angajații firmei au răspuns că au vrut să intre și ei în „competiția” de Black Friday pe piața „morții”.

„Am decis și noi să aplicăm tarife speciale pentru clienții noștri, la fel cum fac marile companii. Sectorul pompelor funebre trebuie să rămână în ton cu vremurile”, a declarat Rossella DellOca, directorul tehnic al Cologno Monzese.