Un bărbat care a supravieţuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, se numără printre persoanele ucise în antenatul produs miercuri într-un bar din Thousand Oaks, California, informează postul BBC News.

Telemachus Orfanos, 27 de ani, se numără printre cele 12 persoane care şi-au pierdut viaţa după ce un individ a deschis focul în incinta unui bar din Thousand Oaks. Tânărul a supravieţuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, soldat cu 58 de morţi şi sute de morţi, scrie mediafax.ro.

"Este în mod particular ironic că, după ce a supravieţuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a fost ucis în oraşul său natal", a declarat tatăl său pentru publicaţia Ventura Country Star.

"Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau măsuri de control a armelor de foc", a afirmat mama sa.

 
Cel puţin 12 persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, au murit în urma atacului armat comis în barul Borderline Bar and Grill . Autorităţile au informat că suspectul a fost găsit mort înauntru.

Potrivit poliţiei, autorul atacului din California este un fost puşcaş marin despre care se crede că suferea de tulburare de stres post-traumatic.