Un caz cutremurător a zguduit o țară întreagă. O mamă și-a ucis cei trei copii, apoi pe bărbatul ei, după care a decis să se sinucidă, înfigându-și un cuțit în inimă.

Totul s-a petrecut în urmă cu trei zile, în orașul Makurdi, capitala statului Benue, din sud-estul Nigeriei. Tragedia n-a avut loc într-o familie de la „talpa” țării, ci în casa unor oameni care lucrau la Consiliul Local din Makurdi, a anunțat pulse.ng.

Rachel Adetsav i-a ucis pe cei trei copii – Ngwuavese, Senater și Joshua -, apoi a sărit asupra soțului, Nicholas Adetsav, un om descris de prieteni drept făcând parte din categoria celor care „n-ar  răni nici o muscă”.

După ce l-a ucis și pe soțul ei, Rachel s-a dus și i-a distrus mașina, iar apoi s-a sinucis, înjunghiindu-se în piept. „L-am cunoscut pe Nick înainte să se căsătorească. Era o persoană minunată, un domn. Dar viața lui s-a schimbat după ce s-a însurat”, a spus Janet Iorpav, o prietenă a lui Nicholas Adetsav.

Vecinii au declarat că Rachel era o persoană foarte agresivă și chiar avera un proces pe rol cu un vecin pe care-l înjunghiase cu un cuțit.

„Soția sa, care credem că este responsabilă pentru moartea celor patru oameni, s-a sinucis de asemenea. Din informațiile pe care le avem la dispoziție, femeia a avut probleme cu soțul ei, ceea ce ar fi putut provoca acest lucru. Ei au avut probleme. Nimeni nu știe cauza luptelor lor frecvente”, au spus reprezentanții poliției.