Cel puțin două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un atac comis într-o sală de yoga aflată în orașul Tallahassee din statul Florida, a informat șeful poliției Michael DeLeo.

”În jurul orei locale17.47, poliţia din Tallahassee a primit un apel referitor la un atac armat. Poliţia a găsit la faţa locului mai multe victime cu răni prin împuşcare „, a declarat Michael DeLeo într-o scurtă conferinţă de presă, scrie Agerpres.ro.

Serviciile de urgenţă „au transportat cinci victime la spitale din apropiere”, dar unul dintre răniţi a decedat la spital din cauza rănilor grave, a spus el. „Celelalte patru victime sunt în stare critică în acest stadiu şi ne străduim să le identificăm şi să le anunţăm familiile”, a adăugat şeful poliţiei.

„Atacatorul a murit probabil după ce a întors arma împotriva lui”, a declarat poliţia, adăugând că bărbatul nu a fost încă identificat.

DeLeo a subliniat că în stadiul în care se află ancheta „totul indică faptul că este actul unei singure persoane”. El a cerut martorilor să încerce să identifice atacatorul.