Incidentul a avut loc în stația de autobuz Stratford, la ora de vârf. Martorii spun că un bărbat a inițiat un atac asupra pasagerilor după ce unul dintre aceștia a refuzat să-i dea o țigară.

Unul dintre cei doi pasagerii care au fost răniți a fost transportat de urgență la spital după ce a primit o lovitură de ciocan în cap. El a suferit mai multe răni deschise, dar și o ruptură de umăr. Cea de-a doua victima a fost tratată pentru răni minore, scrie Libertatea.

Pasagerii au povestit că în stație au ajuns șase mașini de poliție și un vehicul de intervenție. Înainte de intervenția autoritățile, atacatorul fusese însă imobilizat de un grup de români care se afla în zonă.

Românii l-au prins pe atacator înainte ca acesta să facă și mai mult rău, ținându-l culcat la pământ până au ajuns polițiștii, potrivit mirror.co.uk.

Autoritățile britanice au deschis o anchetă pentru a stabili care a fost motivul atacului. O imagine cu bărbatul care a fost încătușat de poliție a fost postată pe un cont de Twitter.