Propagandista Kremlinului Olga Skabeeva s-a făcut remarcată din nou. De această dată, pretinsa jurnalistă a realizat un interviu cu o tânără din orașul Kerci, care figurează pe lista persoanelor decedate în urma atacului din colegiul din acest oraș.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „60 de minute” de la postul de propagandă Rossia 1. Skabeeva a realizat un interviu cu o studentă care învăța în anul doi la colegiul din Cherci. Ulterior, s-a aflat că numele persoanei prezentate de Rossia 1 apare în lista celor ucise, notează tvrain.ru.

În interviul Skabeevei apare o oarecare Alina Kerova. Una dintre colegele fetei a mărturisit că Alina a murit și că în interviu apare o altă persoană. Colega Alinei Kerova a mai spus că în colegiul din Kerci nu mai învață nici o fată cu aceată familie.

Jurnaliștii de la postul de televiziune Dojdi au luat legătura cu Olga Skabeeva care le-a oferit telefonul persoanei cu care a discutat și i-a îndemnat să vorbească la direct. Serviciul de presă al postului de televiziune Rossia 1 a declarat că se va clarifica în acest incident.

Atacul din colegiul din Cherci a avut loc la 17 octombrie atunci unul dintre studenți a detonat două bombe apoi a început a împușca colegii și profesorii.