Poliția din Florida, a ajuns să apere un ofițer după ce a apărut un videoclip în care acesta lovește o fată de 14 ani care era țintuită de pământ în timpul unei arestări.

NBC Miami reportează că mai mulți ofițeri au fost chemați, joi, de agenții de securitate de la Mall-ul Coral Springs pentru că un grup de adolescenți hărțuiau clienții, potrivit wkrg.com, preluat de Libertatea.

„O mamă a indicat că unul dintre adolescenți i-a împins copilul de 5 ani. Mai mult, agenții de securitate ai mall-ului au indicat că o adolescentă a fost văzută lovind o altă tânără”, a spus poliția.

Adolescenților li s-a interzis să mai intre în magazin, dar doi dintre ei s-au întors la mall. Unul dintre ei, un băiat, a fost arestat fără incidente, dar poliția spune că fata care apare în videoclip a înjurat și s-a opus arestării.

Un utilizator de Instagram a postat videoclipul pe internet. Se poate vedea cum fata este întinsă, la pământ cu fața în jos și mâinile sub ea. Polițistul stă cu genunchiul peste spatele ei și o lovește cu pumnii.

Poliția spune însă că adolescenta „a lovit în mod violent” ofițerul și că imaginile surprinse de martor nu arată tot ce s-a petrecut.

Avertizăm că imaginile de mai jos conțin scene violente.