Campionul mondial Abdul Kerim Edilov, antrenor de lupte mixte, a primit un Porsche drept cadou de la copii liderului cecen Ramzan Kadîrov.

Ahmad (11 ani), Zelimhan (10 ani) și Adam (9 ani) au hotărât astfel să-și demonstreze afecțiunea față de antrenorul lor, în vârstă de 25 de ani.

Sportivul le-a mulțumit discipolilor, dar tatălui lor. Edilov a menționat că, de fapt, prezența celor trei frați în viața sa „este cel mai mare cadou”.

Este de menționat, că salonul sport-car-ului, făcut cadou de copii lui Kadîrov, are un salon căptușit cu piele de culoare albă, iar consola și ușile sunt înfrumusețate cu piese din lemn și aur.

Salonul Porsche-ului primit în dar de la copii lui Cadîrov

Salonul Porsche-ului primit în dar de la copii lui Cadîrov

Amintim că în ajunul zilei de naştere a preşedintelui Republicii Cecene, 4 octombrie, la Groznîi s-au desfaşurat competiţii Ahmat la arte martiale mixte. La „luptele demonstrative” au luat parte şi cei trei fii ai preşedintelui: Ahmad (10 ani), Zelimhan (9 ani) şi Adam (8 ani). Toţi trei şi-au învins adversarii. Cel mai mare, printr-un cnocaut, în numai 14 secunde.

Participarea copiilor, însă, a fost calificată de către preşedintele Federaţiei MMA, Alexandr Emelianenko, drept un fapt revoltător, deoarece copiii mai mici de 12 ani nu au avut echipamente de protecţie. O reacţie asemănătoare a avut şi societatea. Mai mult decât atât: oficialii de la Kremlin au declarat că astfel de evenimente oferă suficiente motive pentru un control din partea autorităţilor de supraveghere.