O explozie puternică a avut loc în urmă cu puțin timp în imediata vecinătate a aeroportului din Bologna. Cauzele deflagrației sunt deocamdată necunoscute, relatează blacknews.ro

Din primele informații reiese că o autocisternă a intrat în coleziune cu alte autovehicule care circulau pe autostrada care duce la aeroport. În urma impactului violent, cisterna care era plină a luat foc și a urmat o explozie.

UPDATE 15:03 Presa din peninsulă transmite că autocisterna ar fi fost încărcată cu combustibil sau acid.

UPDATE 16:24  Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma accidentului din Bologna, scrie mediafax.ro.

UPDATE 17:14 Cel puţin o persoană a murit, iar alte 55 au fost rănite în urma accidentului rutier urmat de o explozie de amploare produs luni la periferia oraşului italian Bologna, anunţă autorităţile italiene, citate de site-ul cotidianului Corriere della Sera, potrivit mediafax.

Un segment suspendat al autostrăzii s-a prăbuşit în urma exploziei autocisternei implicate în accident.

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma accidentului rutier urmat de un incendiu de amploare produs luni la periferia oraşului italian Bologna, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera.

Centura oraşului Bologna, care face parte din Autostrada A14, a fost închisă în urma accidentului rutier, în zonele Borgo Panigale, Emilia şi Caduti di Amola.

Din cauza accidentului, s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri la periferia oraşului Bologna.

Nu se știe încă nimic despre eventuale victime.

Știre în curs de actualizare....