Doi polițiști din SUA au fost suspendați după ce au fost filmați în timpul unei operațiuni în trafic. Cei doi ofițeri au dat cu banul pentru a decide dacă amendează sau  sau nu o șoferiță, scrie Libertatea.

Incidentul a avut loc în Statele Unite, pe 7 aprilie. Sarah Webb a fost oprită în trafic de doi polițiști în Roswell, Georgia, pentru că ar fi circulat cu viteză prea mare, pe o şosea udă.

Într-un videoclip făcut public de un post de televiziune, se poate auzi cum ofițerul Courtney Brown îi spune femeii că a condus imprudent. „Șoseaua este udă, a plouat, mergeai cu peste 100 de kilometri la oră pe acest tip de drum. Asta înseamnă conducere imprudentă”, a spus polițista.

Apoi Courtney se duce în mașina poliției unde discută situația lui Sarah cu colega ei, ofițerul Kristee Wilson. În videoclip se poate auzi cum cele două polițiste recurg la o metodă cel puțin ciudată pentru a se decide dacă o amendează sau o arestează pe femeie. Ele au dat cu banul printr-o aplicaţie pentru telefonul mobil și așa au decis să aresteze pe Sarah.

În imagini se poate vedea cum ofițerul Brown îi pune cătușele lui Webb și o duce pe locul din spate al mașinii de poliție, arestând-o, potrivit businessinsider.com.

Scenele au fost însă filmate și au ajuns în fața unei instanțe. Astfel, Sarah a scăpat de amendă sau închisoare, iar cele două polițiste care au decis să dea cu banul pentru a decide viitorul, respectiv libertatea unui om, au fost suspendate din funcție.