Șeful Lifenews, Aram Gabreleanov, are în proprietate un apartament de peste două milioane de euro în Franța. Imobilul a fost descoperit de opozantul rus Alexei Navalnîi.

Opozantul a găsit în proprietatea propagandistului Kremlinului un apartament de 149 de metri pătrați aflat pe Boulevard Maurice Barres 74 din Paris. Costul apartamentului în 2009, când a fost cumpărat, era de peste un milion 800 de mii de euro, valoarea actuală de piață fiind de peste două milioane de euro.

Fiul acestuia, Așot, este la fel un jurnalist iubitor de patrie și Putin, doar că recent s-a stabilit în New York, pe teritoriul „dușmanului”. 

Lifenews este o instituție media propagandistică, deținută de prietenul lui Vladimir Putin, Iurii Kovalciuk. În timpul conflictului din Donbas, în perioada 2014-2016, jurnaliștii săi au fost pe prima linie a frontului de partea separatiștilor.

Un alt aspect al celor de la Lifenews sunt reportajele de senzație sau subiecte de bulevard. Victime ale celor de la Lifenews au fost politicienii de opoziție, Alxei Navalnîi, Dmitrii Gudkov, Ilya Iașin și răposatul Boris Nemțov.

Anterior, Alexei Navalnîi a descoperit că Vladimir Soloviov, un alt lustruitor de imagine a lui Vladimir Putin, are o casă de vacanță în Italia.