Presa rusă a aflat despre moartea fiului fostului spion rus Serghei Skripal, Alexandr. Potrivit jurnaliştilor acesta a murit în circumstanţe suspecte.

Postul de televiziune 78.ru a aflat că Alexandr Skripal a decedat în anul 2017. În luna iulie a anului trecut, Alexandr Skripal şi o prietenă de a sa au mers cu trenul la Sankt Petersburg pentru a cumpăra o maşină. Pe drum Alexandr s-a simţit rău, medicii constatând o acutizare a cirozei de care suferea.

Din cauza lipsei poliţei de asigurare medicală, medicii au refuzat să-i acorde ajutor lui Alexandr Skripal, acest a murit la spital, iar organele competente au refuzat să facă o expertiză medico-legală. Iulia Skripal, sora mai mare a mers la Sankt Petersburg pentru a afla detalii, însă nu a reuşit să afle nimic. Ulterior Alexandr Skripal a fost incinerat, iar cenuşa sa a fost îngropată la Londra. 

De notat că femeia cu care mergea Alexandr Skripal în tren a dispărut după data de 4 martie 2018. Anume la 4 martie 2018, Serghei şi Iulia Skripal au fost internaţi într-un spital din Anglia fiind diagnosticaţi cu intoxicaţie cu un gaz neur toxic numit Noviciok.