Îngrijorată că angajații de la serviciul de securitate a aeroportului ar putea să-i fure ceva din bagaj, o femeie din China s-a băgat alături de bagaje în aparatul de scanat, scrie BBC News.

Personalul de la securitate din Dongguan din sudul Chinei a fost șocat să vadă silueta femeii pe scranele aparatului cu raze X care scana conținutul bagajelor.

Un videoclip postat online arătă că bizarul incident a avut loc duminică în timpul aglomerației provocate de numărul care de chinezi care au călătorit cu ocazia Anului Nou Chinezesc.

După ce s-a dar jos de pe banda transportoare, femeia și-a verificat bagajul și a plecat.

Imaginile extraordinare cu raze X arată că femeia, care poartă pantofi cu toc stă în genunchi și se sprijină pe brațe chiar în spatele bagajelor ei.

Nu este clar de ce femeia era atât de neliniștită în legătură cu geanta ei, dar mulți oameni din China transportă sume mari de bani când călătoresc acasă pentru Anul Nou Chinezesc.

Femeia și-a pus mai întâi valiza pe banda transportoare înainte de a încerca să treacă prin scanerul de securitate având la ea o geantă de mână. Angajații aeroportului i-au spus că acest lucru nu este posibil și că trebuie ca și acel bagaj să intre prin mașina cu raze X. Ea a refuzat să se despartă de geanta ei și așa a ajuns să urce pe bandă și să treacă prin aparatul de scanat.

Personalul aeroportului din Dongguan au sfătuit că pasagerii să nu intre prin mașinile cu raze X, deoarece radiațiile emise de scannere ar putea fi dăunătoare, a informat presa locală.

sursa: www.libertatea.ro