Malcolm Young, chitaristul trupei AC / DC, a murit. Anunțul trist a fost făcut de colegii acestuia pe contul de socializare. Acesta a fost de asemenea, fondatorul celei mai iubite trupe de rock.

Malcolm Young , chitaristul trupei AC / DC, a murit la o lună după ce fratele lui s-a stins din viață.

„Astăzi, cu o tristețe profundă din inimă, AC / DC trebuie să anunțe trecerea lui Malcolm Young. Malcolm, alături de Angus, a fost fondatorul și creatorul AC / DC. Cu o dedicație și un angajament enorm, el a fost forța motrice din spatele trupei. Ca chitarist, compozitor și vizionar a fost un perfecționist și un om unic. El întotdeauna a rămas la armele sale și a făcut și a spus exact ce voia. El a fost mândru de tot ce a încercat. Fidelitatea sa față de fani a fost de neegalat.
Ca fratele lui este greu să-mi exprim în cuvinte ceea ce mi-a însemnat pentru viața mea, legătura pe care o aveam era unică și foarte specială. El lasă în urmă o enormă moștenire care va trăi pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al trupei AC/DC. Cauza morții nu a fost făcută publică, încă.

Malcolm Young a anunțat în 2014 că părăsește definitiv formația, după 41 de ani. „Malcolm suferă de demenţă, iar familia vă mulţumeşte că le respectaţi intimitatea", anunța familia acestuia, în octombrie 2014. Moartea lui Malcolm Young este o altă veste tristă pentru fanii AC/DC, după ce fratele lui, George Young, care a fost producătorul formației, a decedat.

Înfiinţată în 1973 de fraţii Malcolm şi Angus Young, formaţia australiană AC/DC a vândut peste 200 de milioane de discuri, iar printre cântecele cele mai cunoscute ale trupei rock se numără „Let There Be de Rock", „Whole Lotta Rosie" şi „Highway to Hell".

Sursa: Libertatea.ro