(UPDATE 13:30) Patru persoane au fost rănite ușor sâmbătă dimineața la Munchen (sudul Germaniei) de un bărbat înarmat cu un cuțit care a fugit de la fața locului, a anunțat poliția, relatează AFP.

„Nu a fost constatată nicio rană fatală la victime”, a precizat poliția pentru contul său de Twitter. 

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, bărbatul a agresat în jurul orei 06.30 GMT mai mulți trecători în cinci locuri din apropierea zonei Rosenheimer Platz, la est de centrul orașului. 

Atacatorul a fugit, a avertizat poliția pe Twitter, cerând populației să rămână în locuințe.

Potrivit poliției locale, bărbatul, care are în jur de 40 de ani, a fugit pe o bicicletă neagră. El purta pantaloni gri, o jachetă de jogging și avea de asemenea un rucsac și un covoraș izolator pentru camping. 

„Căutăm autorul cu toate forțele de poliție disponibile”, a adăugat poliția pe Twitter, subliniind că motivele agresiunii nu sunt deocamdată cunoscute.

Orașul Munchen a fost teatrul în iulie 2016 a unui atac sângeros comis de un adolescent germano-iranian care a ucis nouă persoane într-un centrul comercial după care s-a sinucis. 

Câteva persoane au fost rănite sâmbătă în orașul german Munchen de un bărbat înarmat cu un cuțit, a anunțat poliția germană într-un mesaj difuzat pe Twitter, adăugând că atacatorul este căutat, relatează Reuters.

Poliția a cerut populației din orașul german să rămână în locuințe și a descris suspectul ca fiind un bărbat având în jur de 40 de ani care a fugit de la locul atacului pe o bicicletă neagră.

sursa: agerpres.ro