Vicepremierul și ministrul dezvoltării regionale al României, Sevil Shhaideh, s-a prezentat azi dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). La ieşire, ea a declarat că are calitatea de suspect, fără a preciza dosarul de corupţie în care este anchetată.

„Am fost informată asupra calităţii procesuale pe care o am în acest dosar. Am calitate de suspect şi mai multe nu vă pot declara fiind o anchetă penală în curs. În acest moment,mi s-a adus la cunoştinţă această calitate. Mă prevalez de toate drepturile pe care le am. O să analizez împreună cu avocatul documentele şi pentru ce sunt acuzată", a declarat vicepremierul Sevil Shhaideh.

Shhaideh a refuzat să precizeze dosarul în care a fost chemată şi în care are calitatea de suspect. Vicepremierul a stat aproximativ 30 de minute la sediul DNA.

În ultima săptămână, foştii premieri Victor Ponta şi Sorin Grindeanu au fost audiaţi în calitate de martor la DNA, însă aceştia nu au precizat dosarul în care au fost chemaţi să dea explicaţii.

Sursa: Mediafax