Imaginile din studioul B1, locul unde a avut loc conflictul dintre sociologul Mirel Palada și senatorul Mihai Goțiu, arată privirile îngrozite ale Nadiei Ciurlin, moderatoarea TV, care a asistat neputincioasă la incident, scrie evz.ro.

Între timp Mihai Goțiu a fost la IML, unde și-a scos certificat medico-legal, iar acum se pregătește să se ducă la poliție pentru a-i face plângere lui Mirel Palada pentru faptele pe care le-a comis.

Așa cum se poate vedea și în imagini, panica s-a instalat în platoul B1, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție la TV. Potrivit lui Goțiu, conflictul a pornit după ce senatorul i-ar fi spus lui Mirel Palada că are un comportament lipsit de bun simț. Prezentatoarea emisiunii unde a avut loc incidentul odios a scris pe pagina sa de Facebook cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa.

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni - vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru el, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea", a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Mihai Goțiu și-a revenit, după ce a fost „șifonat" destul de serios în platoul postului de televiziune B1 TV. Senatorul a apărut în emisiunea lui Radu Banciu, susținând că, deși a primit un pumn în gură, este în regulă, dar se va duce la IML și îi va face lui Paladă plângere la poliție pentru agresiune.