O bucată din tortul de la nunta Ducelui şi Ducesei de Cambridge va fi scoasă la licitaţie pe 27 septembrie şi are o valoare estimată la aproximativ 1.200 de lire sterline.

Bucata din tortul cu fructe şi frişcă realizat de Peter Windett şi Sally Mangum are dimensiuni de 8x6x3,5 cm şi are o valoare estimată între 800 şi 1.200 de lire sterline, potrivit chiswickauctions.co.uk.

Ea vine împreună cu un card de felicitare pe care este scris: ”Cele mai bune gânduri din partea Prinţului de Wales şi a Ducesei de Cornwall cu ocazia sărbătoririi nunţii Ducelui şi Ducesei de Cambridge”.

Tortul, care avea opt etaje, a fost oferit invitaţilor la nunta regală a prinţului William cu Kate Middleton, în 2011. El a fost realizat în cinci săptămâni.

Între loturile care vor fi licitate se numără documente semnate de George Gordon Byron, Winston Churchill, ilustraţii realizate de Salvador Dali, prima ediţie în engleză a cărţii ”To Kill A Mockingbird”, de Harper Lee, din 1960, fotografii cu Elizabeth Taylor şi Noel Coward.

sursa: News.ro