14 role de hârtie igienică, 5 litri de Bailey’s, papuci de cameră, halate de baie, prosoape și portocale. Un cuplu din orașul Nefteiugansk a încercat să scoată toate acestea în două valize la părăsirea unui hotel din Turcia. Presa scrie că cei doi s-au odihnit într-un hotel de 5 stele și că bărbatul e om de afaceri.

Personalul unui hotel din Antalya a urmărit timp de o săptămână cum un cuplu de ruși șterpeleau Bailey’s-ul din bar și îl duceau în cameră. Bărbatul și femeia duceau băutura cu păhărelul. Pe lângă aceasta, servitoarele se întrebau în fiecare zi unde dispar  rolele de hârtie igienică, iar grădinarul a raportat la recepție că din grădină au fost smulse flori din rădăcini.  

Paza hotelului a cerut să deschidă valiza. Toate lucrurile furate erau aranjate frumos. Băutura alcoolică era turnată în sticle de plastic, iar portocalele și merele erau în pungi de plastic. Papucii, halatele, prosoapele și hârtia igienică erau aranjate deasupra, iar rădăcinile florilor muiate în apă se aflau în pungi. Turcii au rugat cuplul să achite conținutul bagajelor după prețul de piață apoi i-au lăsat să plece la avion. Cei doi erau cazați într-un hotel de cinci stele.

Cuplul a achitat 231 de dolari pentru lucrurile furate din hotel. presa menționează că bărbatul este om de afaceri și are în Nefteiugansk două firme.