Actrița Amanda Bynes a fost internată într-un spital de psihiatrie după ce a fost văzută mergând goală pe străzile din Los Angeles. Chiar ea ar fi fost cea care ar fi sunat la serviciile de urgență. Amanda Bynes ar fi încercat să oprească o mașină, spunându-i șoferului că are un episod psihotic, după care a sunat la urgențe, a spus un martor oculat pentru TMZ, transmite Digi24.

Actrița a fost dusă la o secție de poliție din apropiere, unde o echipă specializată de medici a stabilit că trebuie să fie plasată sub supraveghere psihiatrică, potrivit aceleiași surse.

În vârstă de 36 de ani, Amanda Bynes, una dintre adolescentele-minune ale Hollywood-ului de la începutul anilor 2000, a trecut ulterior prin nenumărate probleme legate de consumul de alcool, droguri și de sănătate mintală.

În 2023, a fost plasată sub tutela mamei, în urma mai multe incidente cu poliția și o reținere psihiatrică involuntară. Bynes a recunoscut anterior că a fost „consumatoare de droguri” și că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Tutela a fost reziliată în martie 2022, părinții ei fiind de acord cu sfârșitul acesteia.

Bynes a început să fie cunoscută la sfârșitul anilor 1990, începutul anilor 2000, odată cu apariția sa în serialele Nickelodeon. Ulterior a jucat în filme precum „She's the Man”, „What a Girl Wants”, „Easy A” sau „Big Fat Liar”.