Un măcelar a fost ucis într-un abator din Hong Kong chiar de către porcul pe care urma să-l sacrifice, relatează Digi24 cu referire la un comunicat al poliției locale.

Măcelarul, în vârstă de 61 de ani, lucra la un abator aflat la periferia nordică a orașului. Bărbatul a împușcat mai întâi porcul cu un dispozitiv electric de asomare, pentru a-l paraliza.

Porcul și-a revenit brusc și a început să se zbată. Bărbatul a fost trântit la pământ și, în cădere, și-a provocat o rană de 40 de centimetri chiar cu satârul cu care urma să sacrifice animalul.

Un alt angajat al abatorului l-a găsit pe măcelar în stare de inconștiență, cu satârul în mână și cu o rană la piciorul său stâng, conform poliției.

Bărbatul a fost dus la spital dar medicii nu au mai reușit să-l salveze. Departamentul local de Muncă din Hong Kong și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate și a precizat că a declanșat o anchetă referitoare la moartea măcelarului. Poliția a precizat că, pentru moment, cauza morții nu a fost stabilită.