Primadona estradei ruse, Alla Pugaciova, a părăsit, din nou țara împreună cu cei doi copii pe care îi are cu soțul ei, Maxim Galkin. Automobilul acesteia a fost văzut la intrarea în aeroportul ”Vnukovo 3”, destinate zborurilor business și avioanelor private.

Potrivit unor surse citate de Moskovski Komsomoleț, aceasta a procurat bilete de avion într-o singură direcție și a zburat înapoi în Israel.

Anterior, Pugaciova s-a întors în Rusia împreună cu cei doi copii după o perioadă lungă în care s-a aflat peste hotare. La scurt timp de la începutul invaziei ruse în Ucraina, ea și-a luat familia și a plecat în Israel. 

Acolo, soțul ei, Maxim Galkin a susținut mai multe concerte caritabile în ajutorul Ucrainei și a criticat deschis Kremlinul. Pentru acest lucru, el a fost inclus de autoritățile ruse în lista agenților străini. Deși Pugaciova nu a condamnat deschis războiul declanșat de Rusia, ea l-a susținut permanent pe soțul său și le-a sugerat autorităților de la Moscova să o includă și pe ea în lista agenților străini.

Acum, în contextul începutului mobilizării parțiale, un deputat din Duma rusească cere ca nepoții săi, Deni Baisarov și Nikita Presniakov, să fie înrolați în armată.

Chemări trebuie să primească toți cei care se încadrează în mobilizarea parțială, fără nicio excepție. Cine se va duce să slujească în locul nepoților colaboraționistei Pugaciova? Băieții din familii simple? Așa nu merge!” a declarat deputatul Roman Hudiakov.

Acesta a mai declarat că elitarismul s-a terminat și că toți sunt egali. În acest context, vă amintim că, la câteva zile după demararea mobilizării parțiale, prankerii l-au sunat pe fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, și i-au spus că va fi mobilizat, la care tânărul a spus că, având în vedere cine este tatăl său, nu ar fi corect ca el să se ducă la război.