În presa din America circulă fotografii cu vâmătăile pe care Angelina Jolie le-ar fi căpătat în urma unei agresiuni a lui Brad Pitt, fostul soț. Incidentul, susține actrița, a avut loc într-un avion privat, în septembrie 2016, când cei doi și copiii lor se întorceau din Franța în SUA, scrie Daily Mail, preluată de libertatea.ro.

Imaginile cu vânătăile de pe mâinile vedetei de la Hollywood fac parte dintr-un dosar FBI, Biroul Federal de Investigații fiind cel care a anchetat incidentul ce a dus, de altfel, la încheierea căsătoriei Angelinei Jolie cu Brad Pitt.

După cum a notat și publicația Page Six, conform raportului FBI, Jolie le-a spus anchetatorilor că Pitt era fost în stare de ebrietate, iar după un conflict verbal, totul a degenerat în violență fizică.

„Tu ești cea care strică această familie”, i-ar fi reproșat Brad Pitt Angelinei Jolie. Cei doi se aflau în toaleta avionului când actorul ar fi apucat-o de umeri pe actriță și ar fi agresat-o, apoi a vărsat bere pe ea.

Cearta dintre cei doi a continuat și după aterizare, iar la întregul incident au asistat copiii cuplului, a declarat Jolie.

S-au despărțit după 12 ani de relație

Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt în 2016, după doi ani de mariaj și 12 ani de relație. Despre momentul separării de Brad Pitt, Jolie a vorbit într-un interviu pentru Madame Figaro: „A fost un moment complicat. Nu mă mai recunoșteam, mă simțeam mică și lipsită de importanță, chiar dacă nu arătam asta”.

„Am simțit o profundă tristețe. M-a durut”, a adăugat vedeta hollywoodiană.

Brad Pitt, acum în vârstă de 58 de ani, şi Angelina Jolie, 47 de ani, au devenit un cuplu în 2004, s-au căsătorit în 2014 şi au deschis procesul de divorţ în 2016.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii împreună: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.