Atac armat în capitala Danemarcei. Poliția daneză anunță că mai mulți oameni au fost împușcați într-un centru comercial. Martorii spun că au auzit zgomote puternice care i-au pus pe fugă, în timp ce zeci de polițiști au ajuns la fața locului și au blocat circulația în zonă, scrie DIGI 24.

Potrivit primelor informații, doi oameni au murit și opt sunt raniti.

Centrul comercial este situat lângă o arenă pe care artistul Harry Styles ar trebui să susțină un concert în această seară.

Importante întăriri ale poliţiei au fost desfăşurate lângă galeria comercială Fields din cartierul Amager, situat între centrul oraşului şi aeroportul capitalei, a precizat poliţia capitalei daneze pe Twitter. ”Suntem la faţa locului, au fost trase focuri de armă şi mai multe persoane au fost împuşcate”, a anunţat poliţia.

La scurt timp, poliţia din Copenhaga a anunţat că o persoană a fost arestată în legătură cu atacul din centrul comercial. ”O persoană a fost arestată în legătură cu atacul armat din centrul comercial Fields. Nu avem deocamdată posibilitatea de a spune mai mult despre identitatea acestei persoane”, a adăugat poliţia pe Twitter.

Atunci când au fost auzite primele focuri de armă, mai mult de o sută de persoane s-au repezit să iasă din centrul comercial, potrivit unor martori citaţi de mass-media daneze.