Propagandistul numărul unu al Kremlinului, Vladimir Soloviov, pus cu botul pe labe de un expert italian. În cadrul emisiunii sale, Soloviov a început să-l acuze pe expert de fascism, la care italianul i-a închis gura când l-a întrebat de ce și-a cumpărat vile în Italia dacă această țară e fascistă, scrie UNIAN.

În timpul emisiunii, propagandistul rus i-a spus interlocutorului său că ”fasciști italieni au venit pe pământul său rusesc”.

Vreau să vă reamintesc că fasciștii voștri au fost cei care au venit pe pământul meu rusesc! Și rușii nu au venit pe pământul vostru. Ultima dată, mi se pare, a fost doar Suvorov”, a spus Soloviov.

Interlocutorul său l-a ascultat liniștit, după care l-a întrebat: ”Dacă Italia este fascistă, atunci de ce ți-ai cumpărat patru vile în Italia? Îți place să fii înconjurat de fasciști?”

Evident, propagandistul nu s-a așteptat la un asemenea răspuns, așa că s-a grăbit să se justifice, afirmând că ”acum Italia nu este fascistă”, și a cumpărat vile când italienii ”și-au amintit și i-au iubit pe ruși”. ”Acum ai schimbat totul”, s-a indignat rusul.

Amintim că propagandistul numărul unu al Kremlinului, Vladimir Soloviov, deține mai multe vile în Italia. Recent, una dintre ele a fost incendiată.