Pisoiul Ashfur, care trăiește în statul american California, era negru complet până când, brusc, a început să i se schimbe culoarea. Proprietara Erin îi asigură pe admiratorii motanulului că „nu este bolnav, ci este doar special”, scrie Heute, citat de Libertatea

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ashfur the Ashhole (@phantomoftheopurra)

Ashfur a început să aibă succes, pe Tik Tok și pe Instagram, sub pseudonimul „Fantoma de la Operă”. Pagina pisoiului complet negru care își schimbă treptat culoarea e îngrijită de Erin. „Nu vă faceți griji, Ashfur nu este bolnav, este doar un motan special”, spune femeia.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ashfur the Ashhole (@phantomoftheopurra)

Ce este „Blana febrilă”

„Blana febrilă” la pisici este o problemă de pigmentare, așa că nu vor exista probleme persistente după ce blana își schimbă culoarea. În ciuda faptului că „febra” din nume indică posibile efecte adverse, nu vor exista probleme de sănătate sau anomalii genetice sau orice altceva de acest fel. 

Potrivit cat-world.com, „Fever Coat” apare când o pisică are o febră mare, după ce a fost supusă unui stres copleșitor sau a primit medicamente în excces. Dacă aceste lucruri se întâmplă când mama-pisică este însărcinată, blana puilor ei este afectată și nu se dezvoltă așa cum ar trebui.