Elena Udrea a venit joi la DNA, ea declarând că a fost citată pentru a fi audiată într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba.

La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Elena Udrea a spus că a fost citată telefonic de procurori să se prezinte joi, pentru a fi audiată.

Întrebată în ce dosar şi în ce calitate a fost citată la DNA, Udrea a spus: "Ce mai contează dacă mă aşteptaţi să ies?”.

La DNA este audiată, de aproape trei ore, şi Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu.

De asemenea, la DNA a venit pentru a da declaraţii şi consultantul politic Dan Andronic, el declarând că a fost citat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar din 2015.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat, miercuri seară, acuzaţii dure la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, acuzând-o că a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

”Am aflat prin DNA că este un mic grup de procurori care se jură că mă va face să cer custodia unuia dintre nepoţi, adică îi va aresta părinţii. (...) În linii mari, cunosc componenţa grupului de procurori, dar nu am s-o fac publică. Sunt câţiva procurori foarte apropiaţi doamnei Kovesi şi pe care i-a cărat şi consilieri şi i-a pus şi în funcţii după ce au rezolvat anumite dosare. N-o să spun nume şi va veni şi o zi când va trebui să fac publice numele”, a spus Traian Băsescu la România TV.

sursa: News.ro