Ieri seară la știri am auzit un caz de la Vama Leuşeni: a fost reţinută o cetăţeană a Germaniei şi doi moldoveni, care ar fi vrut să treacă graniţa cu un bebeluş de numai 12 zile, după ce l-ar fi cumpărat din Moldova. Deşi e cutremurător să auzi așa ceva, nu m-am mirat, ce să te mai miri într-o ţară putred de săracă, extrem de coruptă, cu un preşedinte care a câştigat alegerile folosindu-se de banii murdari veniţi prin Bahamas? E vorba doar de o altă ştire din Moldova.

------------Auzisem înainte de cazuri la fel de strigătoare la cer (deşi parcă nu poţi compara îngrozitorul): despre moldovence plecate în Moscova, care au ca serviciu naşterea de prunci – confiscaţi ulterior de „firma angajatoare”. Şi despre acele „mame”, şi despre copiii născuţi pe bandă rulantă nu vom auzi lucruri concrete niciodată, afacerea era prea bine pusă la punct ca vreun poliţist să o strice. Doar soţii din Moldova, care cumva aflaseră de jobul din Moscova al soţiilor, numai la beţie ar putea spune câteva cuvinte – şi gata.

Cât de disperaţi pot fi părinţii unui bebeluş ca să-l vândă? Când şi cum li s-au stricat mecanismele din cap dacă au ajuns la aşa ceva? Mă gândesc că familiile fericite din Moldova nu-şi vând copiii, cum în timpul foametei nu din motive culinare se ajungea la canibalism şi la mâncatul scoarţei de copac. Şi o întrebare cinică, dar la care ar trebui să aflăm răspunsul nu de la poliţişti, ci de la politicieni: cât îi kilul de bebeluş moldovean? Se dă undeva mai ieftin sau nu avem concurenţă?

Dacă tot spunem că viitorul ţării sunt copiii, trebuie să conştientizăm acum că viitorul Moldovei sunt aceşti copii vânduţi. Nu ştim ce li se va întâmpla, dar putem bănui: poate vor ajunge sclavi la nişte pedofili, poate sunt doar o sumă de organe, poate ajung la vreo familie de nebuni (că dacă ar fi fost vorba de o familie obişnuită – făceau adoptarea legal).

Iar între timp, „părinţii normali” din Moldova au şi alte afaceri: în Soroca o grupare de moldoveni promova islamismul radical şi comercializa un întreg arsenal de arme şi muniţii. „Islamiştii” moldoveni erau mari fani ai panglicii ocupanţilor (nu-i mai spun a Sfântului Gheorghe, că mi se pare o blasfemie). Nici măcar teroriştii de la ISIS n-ar fi putut inventa o nebunie mai mare, o combinaţie totală a demenţei. Dar în Moldova se poate. Căci, pe de altă parte, tot ieri, la aeroport, două domnişoare reţinute racolau alte domnişoare ca să le ducă la prostituare în Turcia. Acesta-i cotidianul Moldovei. Bună *** dimineaţa! Moldova are viitor!