Ceea ce i-a lipsit foarte mult și foarte mult timp lui Putin a fost un bufon. Acum îl are, au remarcat ziariștii ruși: acesta e Dodon.

Cât timp Dodon lipsește, țarul rus e trist, e melancolic și irascibil, e depresiv, și nici măcar din pat nu mai vrea să se dea jos. Nu mai mănâncă, nu mai face sport și nu mai vrea să se vadă cu nimeni. Un singur om îl poate înveseli și acesta e Dodon.

Ultima dată Putin a fost atât de trist, încât toți consilierii lui au strigat într-un glas:

-Să vină bufonul!

Pentru asta, au trimis un avion al armatei ruse după Dodon.

 L-au sculat din somn. Era trei noaptea, când l-au ridicat din pat și l-au condus la aeroport, unde l-au urcat în avion. Iar Putin când l-a văzut, s-a apucat cu mâinile de burtă și nu se mai putea opri.

Lumea crede că pe Dodon ceața l-a împiedicat să zboare acasă. Nu e adevărat. Consilierii lui Putin nu l-au lăsat să se întoarcă.

Țarului rus îi murise un câine. Câinele său iubit. Câinele cu care mergea la vânătoare și era foarte abătut din cauza asta.

Era așa de trist că nici la Kremlin, unde-l așteptau toți miniștrii ruși, nu s-a dus. Se închise în camera sa și plângea neogoit.

Văzând asta, consilierii săi l-au împins pe Dodon în odaia unde plângea țarul rus. Și când Putin l-a văzut, s-a apucat cu mâinile de burtă râzând în cascadă nestăvilit și uitând pe dată și definitiv de câinele său mort.

Dodon își făcuse treaba și consilierii lui Putin l-au trimis cu un avion al Gazprom-ului la Chișinău. Totuși, aceștia au mereu un avion de rezervă în aeroport: pentru a-l trimite după bufon, imediat cum țarului rus o să i se facă trist. E avionul bufonului.

NOTĂ AUTOR: Parantezele deschise de mine au un caracter de ficțiune și trebuie abordate ca atare