Zilele trecute Silvester Stalone a anunțat că se gândește serios la un nou film din seria Rambo.

Când zici Rambo, în minte îți vine imediat imaginea cu Stalone, cu un automat în brațe și cu trei-patru linii mânjite pe față. Această știre a venit simultan cu cea a accidentului coloanei prezidențiale, apoi cu prima apariție a lui Dodon cu nasul julit. Dacă nu ar fi vrut să se victimizeze,

Dodon ar fi putut să nu apară în public vreo săptămână-două, că oricum nimeni nu i-ar fi simțit lipsa. Dar din orice întâmplare el vrea să scoată vreun folos, așa că a bifat acum și apariția în public cu nasul julit. „Săracului” președinte îi place această postură.

Mai în glumă, mai în serios, putem spune că Silvester Stalone a văzut accidentul coloanei prezidențiale moldovenești, apoi pe Dodon cu nasul julit și l-a apucat nostalgia după filmele care l-au făcut celebru. Iar noi, cetățenii moldoveni, după acest accident, putem spune cu mâna la piept că avem și noi un Rambo – Igor Dodon! N-o fi având el trei-patru linii de ulei de motor pe față, dar în schimb îl bate pe Rambo cu nasul său julit.

Dacă Dodon nu s-a ferit să apară cu nasul belit, atunci nici socialiștii nu s-au jenat să creeze scenarii de copii care n-au avut jucării: astfel că ei o țin una și bună, accidentul ar fi de fapt un atentat. Mai tare ca atentatul din 11 septembrie din SUA, căci la noi e vorba de președinte!

Desigur că e ridicol, Dodon nu deranjează pe nimeni, e în buzunarul de la pantalonii lui Putin și în buzunarul hainei lui Plahotniuc. De ce să omori păpușica, când poți s-o manipulezi cum vrei? Însă cum socialiștii nu prea citesc, că nu cunosc prea bine alfabetul latin, nu-și pun frâu imaginației lor infantile. Românii, americanii, NEMȚII au atentat la viața șefului lor!

Urmând această logică socialistă de copil crescut cu capra și fiind atenți la detalii, putem spune că găinile atentează la curcan, căci camionul care a lovit coloana oficială e de la Avicola Florești. Clar, Rambo pălește față de Dodon al nostru julit!

I-aș sfătui pe socialiști să mai citească, dar sunt conștient de faptul că e prea târziu pentru ei. Totuși le mulșumesc pentru scenariile imbecile, mai râdem și noi, că altfel nu e prea vesel „la Moldova”.