Eu, unul, nu am să merg la referendumul de pe 19 noiembrie și iată de ce. În primul rând, pentru că acesta este inițiat de socialiști, iar aceștia sunt românofobi și șubrezesc din interior statul Republica Moldova pentru a-l împinge în brațele Rusiei, pentru a-l distruge și pentru a ne distruge și pe noi.

Îndepărtându-l pe Chirtoacă, socialiștii nu urmăresc nimic altceva decât să pună mâna pe Chișinău, iar ocupând Chișinăul, tipii vor să dea ceasul înapoi și să ne arunce în trecut.

Ce vor face socialiștii dacă vor îngenunchea orașul?

Vor schimba denumiri de străzi. Vor reveni la denumirile sovietice. Vor aduce monumentele comuniste în oraș și vor sovietiza Chișinăul.

Eu nu am să merg la referendum, pentru că nu vreau să le fac jocul socialiștilor. A socialiștilor care vor să ridice o nouă cortină de fier pe Prut și să ne izoleze de România. Nu vreau să le fac jocul socialiștilor care urăsc tot ce e românesc. A socialiștilor care au rupt harta României mari în plenul parlamentului Republicii Moldova. A socialiștilor care și-au făcut averi uriașe pe seama noastră.

Zi de zi văd tineri împărțind foi volante în care lumea este îndemnată să iasă la referendum. Ușa le-o deschid, dar nu iau niciodată maculatura lor.

Mă întreb însă: oare când vor răspunde socialiștii pentru faptul că folosesc adolescenți și copii în campania lor electorală? Oare când?

De ce procuratura nu ia atitudine în acest caz?

Eu nu am să merg la referendum. Nu am să merg la un referendum gândit și instrumentat de niște oameni care, dacă ar veni la putere, mâine ar umple pușcăriile cu unioniști.

Am urmărit această campanie electorală a socialiștilor și m-am îngrozit. E  atât de murdară.

Au utilizat cele mai mârșave mijloace. Au inventat minciuni,  i-au atribuit lui Dorin Chirtoacă păcate pe care nu le are, au încercat să facă din el o gogoriță, pentru a speria lumea.

Au încercat să-l demonizeze. Și cine? Socialiștii? Socialiștii care vor să ne termine ca popor.

În timpul acestei campanii electorale, socialiștii au demonstrat că nu au nici un Dumnezeu.

Eu, unul, nu am să merg la referendum și sper că nu o să mergeți nici dumneavoastră.