În timpul campaniei electorale prezidenţiale, Dodonul nu s-a sfiit să cerşească voturi de la toţi, declarându-se „un preşedinte al tuturor”, dar de fapt a plagiat sloganul de succes al Preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Dar nu a trecut mult timp şi cel declarat „al tuturor” a revenit în sânul socialiştilor, unde se simte cel mai confortabil. Deşi a numit-o pe Zina Karabina preşedinte al partidului, Dodonul se întoarce ca un curcan (cum îl numeşte prietenul său bun Renato Usatâi) la curcile sale socialiste, când trebuie să hotărască ceva. Astfel el rămâne un preşedinte al socialiştilor, nu al tuturor, cum s-a autodeclarat. #dodonlatomberon, #nudodon, #duiemodon sau #dodonnuipreşedintelemeu sunt tot mai dese pe garduri, ziduri sau în reţelele de socializare.

În schimb, Dodonul a început să-i batjocorească pe propriii cetăţeni, luându-i la rând, fără discriminare. S-a luat de elita ţării, proeuropeană şi proromână, numind-o adunătură de lepădături, paraziţi şi trepăduşi. A scăpat uşor, pentru că nu a fost luat în seamă: nu te pui cu cei cu mintea odihnită. Apoi a venit rândul batjocoririi celor săraci, sărmani, pe spatele cărora, cu mită electorală, a ajuns preşedinte. Vorbind despre iubitul său „drug” Dmitri Rogozin, Dodon a spus: „Noi suntem stat - nu suntem babe de la piață!”. Ei bine, asta nu i-a fost trecută cu vederea, pentru că prin pieţele agricole, rânjind graţios şi împărţind promisiuni deşarte, Dodon şi-a strâns voturile şi şi-a făcut campanie serioasă. Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității s-a autosesizat, pe 22 septembrie va avea loc o şedinţă, iar dacă Dodonul nu-şi va cere scuze de la vânzătoarele de la piaţă şi de la persoanele în vârstă, va fi chemat în judecată.   

Dar în loc să se potolească după avertizare, Dodonul ameninţă militarii care după hotărârea Guvernului au plecat la pregătiri în Ucraina. El a trimis un control în Batalionul 22, ameninţând militarii cu retrogradarea şi suspendarea din funcţii. Ce vină au militarii, care prin definiţie n-au treabă cu comenzile politice? Ei au plecat acolo cu hârtie de la Guvern, e și obligație, nu doar lipsă de vină. Cum să nu se fi dus? Să sfideze Guvernul, cât timp oficial nu erau opriți de președinte? Sper ca militarii plecați la pregătire în Ucraina să nu se lase intimidați, iar în cazul în care vor fi sancționați, să-l cheme în judecată pe Dodon.  

Dodonul a rămas al nimănui, poate doar al socialiştilor. Oare ce mai caută la Preşedinţie? A, mă scuzaţi, e bună vila prezidenţială de la Condriţa, are şi pădure pentru fugă, iar din salariu îşi plăteşte ratele. Dodon e la „zarabotkă” în fotoliul prezidenţial.