Dodoniștii și stataliștii de la Salvăm Moldova au editat recent o broșură care se numește Iudele Moldovei. Broșura are o introducere fascistă la început, în care "autorii" își bat joc de România și de români și-i condamnă (un cuvânt prea blând) pe basarabenii care păstrează valorile noastre românești, care militează pentru reunirea Moldovei cu România.

După compunerea nebună de la început, urmează o listă a Iudelor. Am deosebita onoare de a face parte din această listă, mulțumesc, mancurților și spălaților pe creier! Mă bucur, pentru că lista cuprinde nume marcante ale culturii noastre, adevărate personalități. Cum să te întristezi sau să fii deranjat când numele tău stă alături de Iurie Colesnic, Mihai Cimpoi, Vasile Iovu, Vlad Pohilă, Arcadie Suceveanu, Nicolae Botgros, Tudor Ungureanu, Ninela Caranfil, Ion Ungureanu, Silviu și Alexandru Tănase etc.? Mai mult, această broșură ar trebui editată în cât mai multe exemplare și împărțită prin școli, pentru că pe lângă mumele sonore, are și biografii (cam ciunțite ce-i drept).

Această broșură a fost tipărită și difuzată la "Adunarea națională constituantă a mișcării populare Salvăm Moldova", a colonelului Ion Mahu, cel care îndemna moldovenii să pună mâna pe arme și să lupte cu românii. Colonelul e fostul șef al Direcției contraspionaj din cadrul SIS, românofob înverșunat, nepotul unui general al FSB-ului. Acest Ion Mahu, împreună cu alte scursuri ale societății, par a fi niște muntanți comunisto-fasciști, care instigă lumea la ură și agresiune. Mă mir că sunt încă în libertate, în orice stat normal erau deja arestați sau băgați în instituțiile medicale pentru bolnavii psihici.

Și mai amuzant e că în spatele acestor comunisto-fasciști stă "prezidențiabilul" lider al socialiștilor Igor Dodon. La "adunătura" lor nu s-a sfiit să apară și să țină o cuvântare și socialistul cu probleme de orientare Vlad Bătrâncea, care, de altfel, a apărut la un moment dat într-o fotografie făcând salutul hitlerist.

Broșura sus-amintită are și site: iudelemoldovei.info. Citiți-i introducerea cu umor și consultați-i lista de onoare! Da, în această listă sunt Iude, dar nu Iudele care L-au vândut pe Iisus, ci Iude Macabei, războinicii care au salvat Israelul!

Pentru cultura generală a "avtorilor", dau un citat din Biblie: "Şi s-a sculat Iuda, care s-a chemat Macabeul. Şi ajutându-l toţi fraţii lui şi toţi câţi se lipiseră de tatăl lui, au pornit războiul pentru Israel cu veselie. Şi a răspândit faima poporului său şi s-a îmbrăcat cu zaua ca un uriaş şi s-a încins cu armele cele de război şi a pornit luptele, apărând tabăra cu sabie. Şi s-a asemănat leului în lucrurile sale şi ca un pui de leu răcnind la vânat. Şi a gonit pe cei fără de lege, certându-i şi pe cei care tulburau pe poporul său i-a ars cu foc." (Cartea întâi a Macabeilor, 3; 1-5)

Amin!

Iudele Moldovei - Partea I

Iudele Moldovei - Partea I

Iudele Moldovei - Partea I

Iudele Moldovei - Partea I

Iudele Moldovei - Partea I

Iudele Moldovei - Partea I