Ministrul Justiției Fadei Nagacevschi anunță că Republica Moldova a selectat un birou de avocați care să reprezinte interesele statului în litigiul cu Avia Invest la Curtea de Arbitraj de la Stockholm.

„Azi Ministerul Justiției a selectat biroul de avocați care va reprezenta Republica Moldova în acest caz. Echipa noastră va acorda tot suportul necesar biroului de avocați pentru a apăra eficient interesele RM”, menționează Nagacevschi, care adaugă că va asigura o reflectare publică permanentă a tuturor proceselor și etapelor pe acest caz.

Amintim că Avia Invest SRL a informat că ieri a fost anunțată decizia provizorie a Curții Internaționale de Arbitraj de la Stockholm la cererea împotriva Republicii Moldova privind încălcarea legislației naționale și internaționale în relațiile cu concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău.

Curtea de Arbitraj a interzis Republicii Moldova să efectueze acțiuni de reziliere a contractului până la decizia finală și a interzis orice executare a notifcării de reziliere a concesiei trimise companiei la data de 8 iulie 2020.

Detalii: ULTIMA ORĂ: Arbitrajul de la Stockholm a interzis rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului