Moldova gaz a cerut Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) să examineze aprobarea tarifelor și prețurilor reglementate la gazele naturale pentru anul 2018.

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat astăzi, 01 februarie, pe pagina oficială www.anre.md cererea parvenită de la S.A. „MOLDOVAGAZ" privind examinarea și aprobarea tarifelor și prețurilor reglementate la gazele naturale pentru anul 2018, precum și calculele care au stat la baza acestor tarife și prețuri. Documentele respective sunt disponibile în secțiunea Transparența decizională/Consultări publice pe pagina electronică a ANRE.

ANRE informează publicul că acesta are la dispoziție 15 zile lucrătoare din data publicării cererii S.A. „MOLDOVAGAZ" și a materialelor aferente pentru prezentarea recomandărilor.

------------------- Amintim că premierul Pavel Filip a declarat în ședința de miercuri a Cabinetului de Miniștri că potrivit analizelor din cadrul Ministerului Economiei sunt premise pentru ca tarifele la gaz să fie micșorate cu aproximativ 20%.