S.A. „Apă – Canal Chișinău” scoate la licitație 37 de mașini. Vorbim despre autoturismul de lux Volkswagen Touareg, 24 de autocamioane de model ZIL și Gaz, 7 excavatoare de model Borex și AO, 5 camioane de model UAZ, cu prețuri ce pornesc de la 16 mii de lei.

O licitație dedicată comercializării acestor automobile va avea loc pe data de 30 ianuarie, curent, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a  S.A. „Apă – Canal Chișinău” , str. Albișoara, 38.  Persoanele care se pot înscrie la licitație sunt atât cele fizice, cât și cele juridice. De menționat că,  taxa de participare pentru persoane fizice este de 200 de lei și de 1000 de lei pentru persoanele juridice.

Mașinile sunt într-o stare funcțională, iar durata de folosință a acestora este relativ medie, ceea ce permite utilizarea lor.

----------------- Cea mai ieftină mașină este un autocamion de marca GAZ 5201, produs în anul 1988, cu un preț care pornește de la circa 16500 mii lei, mai puțin de 1000 de euro. Cel mai scump lot este Volkswagen Touareg: circa 500 mii lei.

Din banii obținuți ca urmare a licitației, vor fi procurate mașini și utilaje noi, menite în scopul remedierii avariilor înregistrate la apeduct și canalizare.