Un moldovean care și-a făcut studiile la ASEM a ajuns să conducă o afacere din domeniul imobiliar din Miami, acesta fiind partenerul și directorul companiei imobiliare London Foster Realty.

Într-un interviu acordat pentru site-ul town.md, Vasile Țurcan povestește că a început mai multe afaceri în Republica Moldova: publicitate în maxi-taxi, magazin online cu produse pentru îngrijirea pielii,etc. Apoi s-a integrat într-o agenție imobiliară, unde, timp de 2 ani, a vândut 56 de apartamente. Baza businessului a fost pusă în clasele primare, când Vasile vindea colegilor CD-uri MP3. La un moment dat, moldoveanul din Șoldănești a obținut Green Card-ul și a plecat în SUA. 

„Când am ajuns în Miami am simțit din prima secundă că sunt acasă - multă apă, insulițe, vile, clădiri înalte, mașini scumpe, oameni frumoși și oportunități… o parte dintre lucrurile care îmi lipseau în Chișinău le-am putut găsi aici”, spune Vasile Țurcan

În Miami, Vasile este partenerul și directorul companiei imobiliare London Foster Realty. Își desfășoară activitatea în 4 birouri și are 250 de agenti angajați pe care îi ajută să-și crească vânzările și să se focuseze pe clienți. La rândul său, se ocupă și de vânzări.

Agentul imobiliar mai povestește că la început a fost cel mai greu, până a trecut de bariera lingvistică. Ulterior a urmat Gold Coast Real Estate School, cursuri obligatorii pentru a primi licența de agent imobiliar în Florida. La fel, a participat la numeroase traininguri de specialitate, printre care se enumeră și cel de email marketing de la Infusion Soft University, Arizona. 

Pentru anul 2018, Vasile Țurcan își propune să formeze o echipă de 700 de agenți în Miami și deja a aplicat cereri pentru a primi permisiunea de a deschide birouri în New York, New Jersey și Atlanta.