Portalul GDN Online din Bahrain propune locuitorilor din Orientul Mijlociu să folosească cursa lansată de Air Moldova, Dubai-Chișinău, pentru că aceasta deschide conexiuni convenabile și tarife atractive spre circa 20 de destinații europene și ruse. Un anunț în acest sens a fost făcut în contextul lansării cursei respective.

Dubai este prima destinație a Air Moldova în regiune. Cursa va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămână cu o aeronavă de tip Airbus 319. Noua cursă deschide conexiuni convenabile și tarife atractive pentru pasagerii ce călătoresc din Dubai, prin Chișinău, spre circa 20 de destinații europene și ruse, printre care Moscova, Sankt Petersburg, Barcelona, Vienna, Dublin, Frankfurt, Lisabona, Londra, Milano, Paris”, menționează GDN Online.

Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

La începutul lunii octombrie, compania de stat „Air Moldova”, a anunţat despre lansarea cursei Chişinău-Dubai-Chişinău din 23.11.2017.

În premieră pentru istoria aviației civile din Republicii Moldova a fost realizat primului zbor spre Orientul Mijlociu. Pe data de 23 Noiembrie , la ora 21.50 a decolat prima cursă 9U577 Chișinău-Dubai, operată cu aeronava de tip E190. La aterizare, pasagerii și echipa „Air Moldova” au fost întâmpinați de către reprezentanții „Aeroportului International Dubai” cu tradiționalul botez de inaugurare.

Această cursă va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, în ziua de Luni și Joi cu decolarea la ora 21.50 și durata zborului de 4 ore.