Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) anunță despre finanţarea primei tranşe a pensiilor şi alocaţiilor sociale pentru luna aprilie. Aceasta are o valoare de 73 de milioane de lei.  

Astfel, persoanele care primesc pensii și alocații sociale prin intermediul Î.S „Poșta Moldovei", având data de plată de 1 și 2 aprilie, se pot adresa de mâine, 1 aprilie la orice oficiu poştal din ţară pentru a-și ridica banii.

Totodată, pe parcursul lunii aprilie vor fi transferate mijloace băneşti pentru toate tipurile de prestații sociale, precum pensii, suport financiar, indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă, alocaţii, indemnizaţii adresate familiilor cu copii, indemnizaţii de maternitate, compensaţii, ajutor de şomaj, ajutor social, ajutor de deces și altele.

Pentru mai multe informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, sau pe FacebookInstagram și Telegram, precum și la  Centrul de Apel al CNAS la numărul unic de telefon (022) 257 - 777.