S-a stins din viață o tânără interpretă de muzică populară din R. Moldova. Este vorba despre Diana Anghel. Anunțul a fost făcut de cunoscuta interpretă de muzică populară Zinaida Bolboceanu. Potrivit ei, Diana Anghel suferea de o boală incurabilă.

„Regret enorm...Studenta mea... frumoasă, omenoasă, mamă cu doi copii, s-a stins din viață în urma unei boli incurabile. Draga mea, nu ai reușit să cânți aici...de azi cu siguranță vei cânta în ceruri. Condoleanțe familiei: părinților, copiilor și ție, Ioane! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în împărăția SA!”, se arată în mesajul postat de Zinaida Bolboceanu. 

Diana Anghel s-a născut în 1986, în Leuşeni, Teleneşti. A învăţat la Colegiul Republican De Arte Plastice „Alexandru Plamadeala” şi este absolventa Academiei de Muzica Teatrul şi Arte Plastice. Pe lângă activitatea de interpretă, artista iubea să cânte la cobză. Totodată, Diana Anghel era și profesoară de canto.

În 2019 la Festivalul-concurs „Prezintă orchestra Folclor” Diana Anghel a luat Premiul III, la canto. În cadrul aceluiași festival, interpreta mai luat o mențiune pentru costum autentic.