Artiom Topal, un tânăr de 28 de ani, din localitatea Etulia din Unitatea Teritorială Administrativă Găgăuzia, Republica Moldova, a lăsat mască jurații de la SuperStar România. Acesta a interpretat piesa „Colors„ al trupei Black Pumas, într-o manieră deosebită, iar solistul trupei Carla's Dreams, care este membru al juriului, a declarat că este mândru pentru momentul prezentat de Artiom.

„Eu stau aici tot mându așa, pentru că conaționalul meu a făcut un moment absolut magic. Eu respect foarte mult modestia și decența cu care se prezintă moldovenii peste tot. De interpretare - n-o să adaug absolut nimic. A fost absolut superb. Și sincer îți spun, tu ai șanse foarte, foarte mari să fii unul dintre cei patru în finala din anul acesta”, a declarat solistul Carla's Dreams.

La rândul său, Smiley, care la fel a rămas surprins, a menționat că participanții din R. Moldova la asemenea concursuri au super-puteri.

„Eu nu știu ce se întâmplă acolo...ăștia au super puteri”, a spus Smiley. 

Interpreta Raluka a rămas vrăjită de interpretarea piesei, dar și de ochii lui Artiom.

„E al meu! Ai cântat incredibil de frumos. Ai un pachet atât de frumos pe care ni l-ai oferit nouă în seara asta, aici. Îți mulțumim că ai venit și ai făcut acest moment. Ai fost foarte tare și mai ai și ochii ăștia, dar repet nu e doar despre ochi…”, a spus ea.

Artiom Topal, pe lângă muzică, mai practică și karate de trei ani și face masterul în Drept.

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.