Cunoscutul muzician Dorin Ieșeanu a fost răpus de noul coronavirus la vârsta de doar 33 de ani. Mai mulți artiști autohtoni și apropiați ai muzicianului au făcut anunțul despre deces pe o rețea de socializare și au venit cu mesaje de condoleanțe.

„Dimineața de azi a început cu un apel de la Dn doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un munte... 
La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru. Dorin Ieseanu - un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit... La concertul nostru din 14 februarie "Iubirea va salva lumea", am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume...
Drum lin spre stele suflet minunat! Sincere condoleanțe familiei... Luciana Spînu fii puternică draga noastră! Vom fi alături de voi!”, scrie pe pagina de Facebook interpretul Costi Burlacu. 
Dorin Ieșeanu era basist, vocalist, compozitor și aranjor. Acesta era căsătorit cu interpreta Luciana Spînu și avea un fecior.