Un membru al renumirei trupe din România 3 SUD-EST este infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Mihai Budeanu. Artistul de 44 de ani este în stare gravă și are nevoie de plasmă.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie”, se arată într=o postare pe pagina de Facebook a trupei. 
Menționăm că, 3 Sud-Est este una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare, după 1997, formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara, un record al perioadei.
 
În ultimele 24 de ore, în România au fost 9.272 de cazuri noi de COVID-19. Alte 160 de persoane au murit după ce s-au infectat cu coronavirus, în timp ce la ATI sunt internați 1.139 de pacienți COVID. După bilanțul de vineri, România depășește 400.000 de infectări cu coronavirus, de la începutul pandemiei.