Unicul festival subteran din lume - Underland, organizat în cramele Cricova, vine pe 18 februarie cu un program de 12 ore, plin de muzică, vin și surprize la fiecare colț, informează Madein.md.

În cadrul evenimentului, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Pe cele 3 scene, de la 10:00 la 22:00, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 8 țări - Germania, Ungaria, Italia, Turcia, România, Ucraina, Rusia, Moldova.

În paralel, vizitatorii vor avea acces liber la cele 3 Școli de Vin cu degustări și somelieri; un iarmaroc cu obiecte de artizanat; ateliere și masterclass-uri cu meșteșugari de vază; excursii în muzeul subteran Cricova. Aceștia vor putea gusta din bucatele alese și din cele 25 de tipuri de izvar. Vor fi animați de artiști stradali – jonglori, clovni și statui vii. Doritorii vor putea încheia căsătorii instante la oficiul Sfântului Valentin, valabile pe durata evenimentului sau vor putea afla viitorul de la ghicitoarea orașului. De asemenea, oaspeții se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști care vor face câte un portret pentru fiecare sau pe aleea hedoniștilor renumiți și multe-multe altele.

Pe harta de mai jos puteți vedea atracțiile celor trei cartiere - Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant. Fiecare din ele se deosebește printr-o atmosferă unică: cea muzicală, de dans și de vin. Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.

Sursa: madein.md