Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova vă invita la America Days – un eveniment public amplu, care prezintă cultura, bucătăria și sportul american. Potrivit organizatorilor, evenimentul este organizat pentru a celebra relația bilaterală productivă cu Republica Moldova.

Primul oraș pe listă este Chișinău, iar evenimentul este organizat pentru a demonstra că Guvernul SUA este un partener de încredere pentru Moldova. În cadrul evenimentului vor fi amenajate câteva zone tematice pentru oaspeți: zona gastronomică, unde va fi servită mâncare clasică americană, zona unde vor fi difuzate filme americane și concertul cu participarea unei trupe din Statele Unite, zona proiectelor, finantate de Guvernul SUA și zona sport, unde se va juca baseball și fotbal American.

Astfel, evenimentul va avea loc vineri, 6 septembrie, ora 16:00, în Grădina Publică “Ștefan cel Mare și Sfânt”. La fel, Ambasada SUA intenționează să organizeze astfel de evenimente la Tiraspol (7 septembrie), Soroca (8 septembrie), Comrat (13 septembrie), Taraclia (14 septembrie) și Bălți (15 septembrie).

Detalii!