Finala Campionatului Național de Karaoke a avut loc în data de 14 iulie anul curent la MuzCafe Botanica. Omul de afaceri, Dumitru Cebotarescu, a oferit premiul mare, în valoare de 40 000 de lei, câștigătoarei marelui eveniment. Anunțul a fost făcut de către Cebotărescu pe pagina sa de Facebook.

În postarea sa, Dumitru Cebotarescu scrie că a auzit des de la prieteni și angajați fraza? „Ai învățat moldovenii să cânte”, pe când el consideră că doar a creat condițiile necesare pentru aceasta.

„14 ani în urmă, am decis să creez un loc unde oamenii ar putea să cânte. Mi-a luat cam un an ca să fac totul să arate așa cum am vrut; o sală bună și confortabilă, utilaj profesionist și unicul în Moldova, tot ce trebuia ca oamenii să cânte și să se distreze după bunul lor plac. Și oamenii au început să vină. Desigur, nu a fost ușor, nici pentru mine, nici pentru angajați. Am auzit „Шальная императрица” în sute de interpretări, la fel ca și „Владимирский централ”. Anii au trecut, repertoriul s-a schimbat de multe ori, la fel ca și Hit Paradurile și oaspeții localului. Acum, după 14 ani, pot să spun cu mândrie că moldovenii pot cânta, că au talent, nu mai sunt așa rușinoși, chiar și gusturile muzicale s-au schimbat”, scrie omul de faceri.

Totodată, el mai scrie că la cea de a XIII-a ediție a Campionatului Național de Karaoke, i-a înmânat câștigătoarei, Oxana Budeanu, un cec în valoare de 40 000 de lei.

„Ca să răsplătim talentul și clienții fideli, în fiecare an, organizam Campionatul Național de Karaoke. Am primit o plăcere enormă să urmăresc pe parcursul anilor competițiile muzicale. La un moment dat nu mai înțelegeam cine cântă, participanții sau chiar adevărații cântăreți.

În 2019 am ajuns la cea de a XIII-a ediție, câștigată de Oxana Budeanu. Sub aplauzele sălii, i-am înmânat Oxanei premiul mare, cecul de 40 000 de lei”, se arată în postarea lui Cebotarescu.


 
Cu premii generoase s-au ales și cei care au ocupat locurile II și III. Astfel, pentru locul II a fost oferită o călătorie în Grecia, iar cel care a luat locul III s-a ales cu o foaie de odihnă în Pensiunea Della Nonna.